Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 22-28 aprilie 2019

Săgetător 22-28 aprilie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 22  – 28 APRILIE 2019

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la finante, venituri, cheltuieli, siguranta materiala, chibzuinta, economie, confort si nivelul de trai. De miercuri reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla, iar de martea viitoare felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil fata de propriile resurse si posesiuni.

Poti avea succes in: orice intalniri, negocieri, discutii sau intelegeri ce tin de iubire, exprimarea sentimentelor, activitati placute si relaxante, de duminica incepand, pentru cateva zile. Te poti implica in educatia tinerilor si copiilor, poti avea un spirit artistic dinamic, poti detine multa energie creativa, poti incheia colaborari sau contracte legate de arta, spectacole sau distractii. Pot avea loc intalniri romantice remarcabile si poti oficializa relatia de dragoste. In general poti avea parte de actiuni si initiative reusite ce tin de uniuni, asocieri sau parteneriate. Incearca sa eviti impulsivitatea si graba in relatia cu ceilalti.

Concentreaza-te pe: obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, serviciu, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Atentie la locul de munca, sanatate si gasirea unor terapii, mai ales in jurul zilei de marti. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de relatiile personale si directe, contracte, asocieri, procese, parteneriate, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor, pana sambata inclusiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.