Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 21-27 ianuarie 2019

Săgetător 21-27 ianuarie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 21 – 27 IANUARIE 2019

In continuare interactionezi cu cei din jur, frati, rude, vecini, prieteni, si te preocupa aflarea informatiilor, tranzactiile, schimburile si miscarile de bunuri sau idei. In plus, de joi pana pe 10 februarie esti extrem de activ, sociabil si comunicativ, iar la sfarsitul saptamanii pot avea loc intrevederi, reuniuni, demersuri, discutii sau semnari de acte importante.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind iubirea, copiii, lucrurile care iti fac placere si te fac fericit, relaxarea, joaca, arta, hobbyurile si distractiile. Orice castiguri, relatii si reusite personale iti sunt favorabile in special daca tin de sentimente, viata proprie si modul in care te prezinti. Eclipsa de luni accentueaza legea, studiile si departarile, asa ca poti avea un succes personal legat de strainatate, educatie, actiuni legale, turism, calatorii.

Concentreaza-te pe: acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri proprii, investitii, economii, posesiuni si cresterea nivelului de trai. In aceste privinte poti primi vesti surprinzatoare, iti poti schimba punctul de vedere si poti primi noi oportunitati.

Atentie la: cheltuieli mai mari pe obiecte de lux, jocuri de noroc si distractii, dificultati in calatorii, examene sau chestiuni legale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.