Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 20-26 mai 2019

Săgetător 20-26 mai 2019

HOROSCOP SAGETATOR 20 – 26 MAI 2019

Incepand de marti, pentru o luna activitatile care devin importante pentru tine si in care te implici direct si constant, tin de relatiile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Si mental esti preocupat de aceste lucruri in urmatoarele doua saptamani, perioada care este favorabila demersurilor, intrevederilor, planificarii si aflarii unor lucruri noi. Poti semna colaborari sau parteneriate de durata si chiar marti poate fi o zi aglomerata, plina de informatii, vesti sau intalniri. Concentreaza-te pe ce e important, evita sa te imprastii in mai multe directii si fii mai atent la detalii.

Poti avea succes in: initiative ce tin de recapatarea controlului, depasirea crizelor, ajutorul extern, relatiile intime si de suflet, imprumuturi, bani si lucruri la comun. Mai ales miercuri este o zi buna pentru schimbare si actiuni inovatoare ce iti pot deschide un nou drum.

Concentreaza-te pe: bani, finante, acumularea si stabilizarea materiala, venituri, investitii, achizitii, posesiuni, abilitati si talente proprii, confort si nivelul de trai. Se poate sa fie nevoie sa faci anumite ajustari necesare, pot avea loc lectii de viata prin care trebuie sa treci si evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Atentie la: conflicte, neintelegeri, discutii in contradictoriu, procese.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.