Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 20 – 26 august 2018

Săgetător 20 – 26 august 2018

HOROSCOP SAGETATOR 20 – 26 AUGUST 2018

Atentie la cheltuieli, lege, examene, calatorii, informatii secrete, tensiuni cu prietenii

 

De joi pana duminica ai grija la cheltuieli, blocaje financiare, investitii neverificate, scaderea popularitatii, tensiuni cu prietenii sau in colectivitate.

De vineri pana martea urmatoare poti adopta noi principii de viata si poti obtine noi perspective legate de lege, moralitate, educatie, imbunatatirea cunostintelor, perfectionare, calatorii la distanta sau strainatate. Atentie la epuizare psihica, examene, procese, informatii ce pot fi dezvaluite, actiuni sau relatii secrete, si persoane ce pot avea scopuri ascunse.

Tot de joi, o luna te implici mai mult in fixarea si atingerea scopurilor tale, cariera, directia profesionala, statutul social si imaginea publica. Mai mult, pana saptamana ce vine ai sansa de a face schimbari benefice pe termen lung referitor la cariera, locul de munca, beneficii, venituri, acumulare si stabilizare materiala. Chiar si Luna Plina de duminica te poate ajuta sa gasesti solutii concrete pentru a avea succes pe plan financiar si profesional, ca sa te repliezi, sa iti acoperi necesitatile proprii, sa obtii linistea sufleteasca, sa echilibrezi viata personala, familia, caminul si nevoile de baza, cu cea profesionala si obiectivele sociale. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.