Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 2 – 8 iulie 2018

Săgetător 2 – 8 iulie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 2 – 8 IULIE 2018

Atentie la lege, moralitate, tensiuni cu rudele, anturajul si strainatatea

 

Pana joi ai calea deschisa catre un ajutor psihic sau material, renuntarea la anumite stari, tendinte sau persoane daunatoare, dar si spre solutionari si castiguri ce tin de resursele externe necesare pentru a depasi crizele afective si financiare, iar de joi pana duminica poti constientiza si repara situatii legate de camin, familie, intimitate si liniste sufleteasca.

De marti pana joi ai grija la incidente legate de comunicare si miscare, examene, drumuri lungi si actiuni legale, conflicte si tensiuni cu anturajul si cei la distanta. De vineri pana lunea ce vine pot avea loc dezvaluiri de secrete, poti descoperi noi idei si informatii, si poti adopta noi viziuni legate de principii morale sau legale, studii, calatorii si strainatate.

Incepand de sambata, in urmatoarele trei luni si in special la sfarsit de august, ai puterea de a face schimbari mult mai usor pe plan material si profesional, din punct de vedere al serviciului, veniturilor, conditiilor de munca si viata, imbunatatirii sanatatii, cresterii confortului, valorii personale si nivelului de trai. Profita de aceasta perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.