Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 19-25 noiembrie 2018

Săgetător 19-25 noiembrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 19 – 25 NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, excese, temperament, dificultati in familie, camin sau in colectivitate

De joi iti revin optimismul si stralucirea, si pentru o luna ai calea deschisa ca sa te reinventezi si sa initiezi actiuni pe plan personal. Chiar de atunci, o saptamana si in special lunea urmatoare, poti avea parte de noroc si un anumit succes. Insa in aceste privinte, vreo zece zile ai grija la exagerari, secrete, confuzii, informatii omise sau false, dificultati de comunicare sau miscare, iar pana in decembrie la tendinte agresive si impulsive.

Referitor la locuinta, camin, imobiliare, familie si acoperirea necesitatilor de baza, de joi pana martea ce vine, actiunile si strategiile pot fi stabile si durabile in timp. Totusi, pana in decembrie ai grija la frustrari, incidente si activitati riscante.

Pe plan relational si material, de sambata, o saptamana pot exista situatii iesite din comun ce ar putea provoca tensiuni in relatiile secrete si confidentiale, schimbari bruste de popularitate si in relatia cu grupurile si colectivitatea, dar si in legatura cu resursele din activitati ascunse si beneficiile din afaceri sau proiecte la scara larga.

Incepand de duminica iti revine sensibilitatea fata de camin, familie, origine si acoperirea propriilor nevoi. Pot avea loc momente de iluminare, dar si dezamagiri ce tin de locuinta, proprietati imobiliare, intimitate si obtinerea linistii sufletesti.

Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta relatiilor personale, cuplului, cooperarii si conflictelor, dar si a gasirii unui echilibru intre tine, cine esti tu si viata ta, si relatia cu ceilalti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.