Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 19-25 august 2019

Săgetător 19-25 august 2019

HOROSCOP SAGETATOR 19 – 25 AUGUST 2019

Incepand de miercuri si mai ales de vineri incolo, pentru cel putin trei saptamani te preocupa lucrurile care tin de atingerea succesului si obiectivelor, statutul social, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. Aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si iti doresti.

Pana la sfarsitul lunii chiar ai o perioada buna pentru eforturi si actiuni concrete de obtinere a ceea ce te atrage si ti se potriveste. Ti se pot deschide noi oportunitati profesionale, poti incepe relatii sau proiecte noi, poti face schimbari si poti porni intr-o noua directie. Succesul si reusitele tin de relatii profesionale, imaginea publica, faima, recunoastere, avantaje dinspre autoritati, beneficii din cariera si profesie.

Totusi, pana saptamana viitoare gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de progresul personal, educatie, spiritualitate, turism, strainatate, calatorii, chestiuni juridice, activitati si legaturi la distanta sau pe internet. Pot exista noi perspective de crestere, poti afla noi informatii si pot avea loc intalniri sau demersuri care sa iti ofere un progres si o viziune de ansamblu asupra lucrurilor. Poti avea parte de reusite in actiuni de perfectionare, poti castiga un proces, poti calatori sau te poti implica intr-o legatura la distanta.

Pe termen lung, de sambata, in urmatoarele doua luni pot exista anumite schimbari de conceptie legate de felul in care iti privesti viata, directia in care mergi, comportament, vitalitate, exprimare, infatisare si imagine personala. Poti avea parte de teste de incredere si credinta, pot avea loc posibile confuzii sau dezamagiri, poti fi implicat in scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta. Aceasta perioada este de revizuire a principiilor dupa care te ghidezi in general, dupa care te arati si te comporti in fata celorlalti, mai ales din perspectiva bazei de la care pornesti, a familiei, vietii intime si casnice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.