Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 18-24 martie 2019

Săgetător 18-24 martie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 18 – 24 MARTIE 2019

De miercuri, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, joaca, activitati artistice, educative si creative, lucrurile care iti fac placere si te fac fericit.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de serviciu, obligatii, responsabilitati, regimul de viata, conditiile de munca si trai, ingrijirea sanatatii si tratamente medicale. Poti primi o oferta de munca avantajoasa, poti avea intalniri profesionale reusite, poti incepe o dieta sau un tratament cu succes. Deciziile de schimbare a rutinei, luate acum, sunt durabile in timp. Este un moment bun sa renunti la anumite tendinte innascute, atasamente si obiceiuri nocive bine inradacinate, dar si sa cauti noi metode de a te disciplina si de a-ti doza eforturile fizice. Poti sa iti consumi energia in mod eficient, iti poti creste nivelul de trai, iar actiunile tale iti pot stabiliza si consolida veniturile din munca, dar sunt posibile certuri, conflicte si dificultati de comunicare.

In plus, poti obtine avantaje si beneficii din interactiunea cu ceilalti, comunicare, schimburi sau miscari de bunuri si idei. Iti sunt favorabile orice intalniri si in mod special te ajuta prezenta, farmecul, infatisarea si exprimarea. Ti se pot imbunatati imaginea personala, diplomatia, abilitatile oratorice, relatiile cu anturajul si cei apropiati, iti poti face noi prieteni, poti gasi noi moduri de socializare, comunicare, negociere si obtinere a castigurilor din tranzactii, comert, educatie, publicitate sau transport. Poti avea parte de noroc, succes, noi cai si sanse de a gasi activitati sau relatii profitabile si potrivite pentru tine. Fii deschis experimentelor, insa incearca sa fii chibzuit, sa ramai principial si sa eviti exagerarile.

Concentreaza-te pe: familie, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari si clarificari la nivel de mentalitate si interese. Ai ocazia sa fii intuitiv, sa intelegi care sunt blocajele si ce tendinte negative iti fac rau, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri sau amanari.

Atentie la: afaceri riscante, conflicte si impulsivitate in grupuri sau colectivitate. Luna Plina de joi poate accentua nevoia unei schimbari in privinta grupului din care faci parte si a gasirii unui echilibru intre tine si colectivitate, intre ce oferi si ce primesti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.