Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 18 – 24 iunie 2018

Săgetător 18 – 24 iunie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 18 – 24 IUNIE 2018

Atentie la lege si moralitate, cheltuieli, rabufniri, discutii, rude, calatorii sau strainatate

 

Luni si marti poti avea un succes legat de legaturile intime, un ajutor moral, afectiv sau financiar, si surse suplimentare de venituri, iar de marti pana joi iti sunt favorizate mostenirile, partajele, tranzactiile imobiliare, relatia cu familia si obtinerea linistii sufletesti.

De marti, cinci luni poti revizui sacrificiile fata de familie, poti deveni realist cu privire la membrii familiei, camin si imobiliare, si iti poti descoperi unele abilitati psihice.

Tot de marti, pana joi atentie la blocaje in relatia cu rudele, anturajul si cei aflati la distanta. De joi, pentru o saptamana, in special sambata si miercurea ce vine, ai grija la cheltuieli, pierderea unor resurse, rabufniri si blocaje in intimitate, iar de sambata pana luni la relatiile si activitatile ascunse, mai putin morale sau legale.

Incepand de joi, o luna esti mai ambitios, simti nevoia de control si esti concentrat pe gasirea de resurse pentru a depasi crizele afective si financiare. Chiar de miercuri pana sambata poti avea parte de situatii neprevazute in aceste privinte, legate de locul de munca, sanatate si conditiile de trai. Profita de aceasta perioada pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.