Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 18-24 februarie 2019

Săgetător 18-24 februarie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 18 – 24 FEBRUARIE 2019

De marti, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de familie, parinti, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. In primele doua saptamani actiunile tale iti pot aduce beneficii, stabilizare si consolidare. Tot in aceste privinte, saptamana aceasta ai ocazia sa descoperi noi perspective si puncte de vedere. Incearca sa te concentrezi pe detalii si pe ceea ce este practic, realist si palpabil.

Poti avea succes in: activitati educative, jurnalistice, oratorice si de comunicare, discutii, demersuri, inscrisuri, semnari de acte, negocieri, schimburi sau tranzactii. Poti adopta o noua mentalitate si o noua forma de exprimare a capacitatii intelectuale, artistice si creative.

In plus, poti incepe o dieta sau tratament cu succes, poti avea intalniri profesionale reusite, poti schimba serviciul, pot creste indatoririle, dar si castigurile din munca.

Concentreaza-te pe: acumularea si stabilizarea materiala, productivitate, finante, cresterea veniturilor proprii, investitii, economii, achizitii, posesiuni si imbunatatirea nivelului de trai.

Poti avea intalniri placute si utile, poti atrage noi resurse, poti face strategii rentabile si te poti lansa in proiecte favorabile, calculate si profitabile pe termen lung.

Atentie la: atitudine in public, legaturi colegiale si cu autoritatile. Luna Plina de marti poate accentua nevoia unei schimbari in privinta carierei, imaginii publice si obiectivelor tale in viata, si a echilibrarii vietii personale cu cea sociala si profesionala. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.