Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 18-24 decembrie

Săgetător 18-24 decembrie

HOROSCOP SAGETATOR 18 – 24 DECEMBRIE

Atentie la incidente si temperament

 

Profita de Luna Noua de luni ca sa planifici noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung. Ai incredere in tine, regaseste-ti identitatea si reinventeaza-te, insa actioneaza concret abea dupa ziua de sambata, cand sunt posibile dificultati.

Pana joi poti intalni dragostea la prima vedere si poti obtine beneficii din farmecul personal. De sambata, pentru o saptamana poti initia actiuni legate de intrajutorarea familiei tale. Tot de sambata, pentru vreo patru luni, poti face cu succes schimbari drastice ce tin de renuntarea la obiceiuri negative, dependente si sacrificii, dar si de economie si confort.

Incepand de miercuri, in urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la bani, valori materiale, economie, eficienta si posesiuni. Joi si in luna ce urmeaza, chiar ai sansa de a lua o hotarare in aceasta directie, cu efect pe termen lung, si de a te implica mai mult in gestionarea finantelor, confortul, talentele si resursele proprii, si stabilizarea materiala. In plus, de sambata pana lunea urmatoare dai dovada de maturitate in privinta valorilor materiale si poti lua o decizie de economie pe termen lung.

Profita de aceasta saptamana ca sa constientizezi importanta fixarii unor scopuri pe care sa le atingi legate de acumularea materiala, chibzuinta, eficienta si confortul personal!

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.