Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 17 – 23 septembrie 2018

Săgetător 17 – 23 septembrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 17 – 23 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli, serviciu, sanatate, calatorii, rude, prieteni sau colegi

 

Pana vineri iti sunt favorabile activitatile intelectuale publice si profesionale. Pana miercuri insa pot avea loc incidente, blocaje ce tin de comunicare, sanatate, rude sau colegi, iar spre sfarsitul saptamanii ai grija la cheltuieli, blocaje financiare si tensiuni cu prietenii.

Toata saptamana, mai ales miercuri si sambata, se pot intampla evenimente importante legate de alergatura zilnica, acte, comunicare, tranzactii, interactiunea cu ceilalti, rude sau anturaj. Atentie la actiuni impulsive, incidente neprevazute si finalizari de situatii.

Si totusi, de sambata pana miercurea ce vine iti sunt benefice initiativele ce tin de intalniri sociale sau cu apropiatii, comert, planuri de viitor si activitati colective. Mai ales ca tot de sambata, trei saptamani esti preocupat de proiecte de anvergura, tranzactii la scara larga, organizatii, activitati colective si intalniri cu prietenii, iar de duminica, o luna chiar te implici total in aceste chestiuni. Profita de noile oportunitati pe plan relational!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.