Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 17-23 iunie 2019

Săgetător 17-23 iunie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 17 – 23 IUNIE 2019

Incepand de vineri, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa descoperi abilitati psihice native, sa iti revizuiesti sacrificiile fata de familie, sa devii realist cu privire la camin, intimitate, linistea sufleteasca si propriile tale nevoi. In aceasta perioada chiar pot avea loc descoperiri, ajustari de principii, teste de incredere si credinta.

Poti avea succes in: a doua parte a saptamanii, in ce priveste legaturile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, uniuni, colaborari si lucrul cu publicul. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii dinspre partener, din contracte, procese sau asocieri, poti fi mai generos, indulgent si impresionabil decat de obicei. Poti avea loc negocieri cu succes, poti primi oferte de colaborare, poti castiga din lucrul cu publicul, poti semna contracte de asociere sau parteneriat. Ai posibilitatea sa afli ce iti doresti cu adevarat, dar incearca sa fii realist si atent la tentatii, exagerari, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te pe: echilibrarea resurselor de care dispui cu cele obtinute din afara, a stabilitatii materiale cu cea afectiva, a confortului fizic cu cel emotional. Incearca sa gasesti o cale de mijloc si revizuieste-ti interesele, actiunile, atitudinea si scopurile pe termen lung.

Pe de o parte, de vineri, pentru o luna, lucrurile in care te implici in mod direct, tin de regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, relatii intime si de suflet, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani si posesiuni la comun. Zilele acestea pot exista blocaje, discutii, lupte sau conflicte, dar si situatii ce pot evolua rapid si intens, asa ca ramai atent la ceea ce conteaza cu adevarat.

Pe de alta parte, poti primi lectii de viata cu privire la bani, finante, acumularea si stabilizarea materiala, venituri, investitii, achizitii, posesiuni, abilitati si talente proprii, confort si nivelul de trai. Saptamana aceasta pot avea loc evenimente importante care sa-ti atraga atentia asupra necesitatii de a te maturiza in aceste privinte. Ai insa ocazia sa iti urmezi visele si sa iei decizii inspirate, durabile in timp.

Atentie la: despartiri, accidente, izbucniri si crize emotionale. Luni, momentul de Luna Plina accentueaza nevoia de progres, independenta si schimbare in legatura cu propria identitate si evolutie, cursul vietii tale, calea pe care mergi, comportament, temperament, vitalitate, corpul fizic, exprimarea personalitatii, infatisare, imaginea in fata celorlalti. Aici pot aparea noi perspective si directii, atat finalizari cat si noi inceputuri. Asculta-ti instinctele si indrazneste sa mergi mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.