Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 17-23 decembrie 2018

Săgetător 17-23 decembrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 17 – 23 DECEMBRIE 2018

Atentie la temperament, incidente casnice, tensiuni in familie sau cu parintii

Toata saptamana, cel putin pana joi, poti avea parte de situatii neobisnuite legate de relatiile sentimentale, copii, distractii, arta, creativitate, lucrurile care iti plac si te fac fericit. Poti primi noi oportunitati ce tin de viata ta, identitatea si integritatea proprie, exprimare, comportament, infatisare si imaginea personala. In aceste privinte, de marti pana vineri iti sunt favorabile orice planificari, demersuri, tranzactii sau intalniri. Totusi, de sambata pana martea ce vine ai grija la zvonuri, falsuri, omiteri de informatii sau probleme de comunicare.

De marti, o saptamana si mai ales pana vineri, poti avea parte de imbunatatirea starii psihice si afective ca urmare a unui ajutor providential, dintr-o sursa neasteptata sau secreta. Poti primi un sprijin moral, emotional sau financiar din partea familiei, din actiuni si relatii confidentiale, mai putin aflate la vedere. Imbina placerea si inspiratia cu spiritul practic.

Legat de finante, bani, posesiuni, venituri, investitii, economie, confort, nivelul de trai, acumularea si stabilizarea financiara, luni inca mai poti actiona favorabil. De sambata, o luna te concentrezi mai mult in aceste directii. Luna Plina din acea zi poate accentua insa nevoia unei schimbari in privinta resurselor financiare externe sau la comun, si a echilibrarii sigurantei materiale cu cea sufleteasca. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.