Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 16-22 septembrie 2019

Săgetător 16-22 septembrie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 16 – 22 SEPTEMBRIE  2019

Saptamana aceasta este ultima in care te implici in chestiuni ce tin de atingerea succesului si obiectivelor, statutul social, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. Initiativele si actiunile incepute acum iti pot aduce schimbari favorabile mai ales in ceea ce priveste partea financiara, avantajele si beneficiile obtinute din profesie si dinspre autoritati, acumularea si stabilizarea materiala, cresterea veniturilor si a confortului.

Referitor la aceste lucruri, bani, economie, venituri, resurse, stabilizare materiala si confortul personal, de acum pana anul viitor pot avea loc anumite blocaje si limitari, dar si sanse reale de crestere si succes. Foloseste-ti ambitia, fii matur si responsabil.

Incepand cu lunea ce vine evenimentele importante tin de cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, actiuni colective sau umanitare, relatii sociale, organizatii, corporatii, afaceri ample si proiecte de viitor. Pana atunci insa poti fi constrans sa iei anumite decizii in mod fortat, pot avea loc intalniri sau discutii tensionate, dar poti avea parte si de noi perspective si oportunitati favorabile. Fii realist si practic, fa planuri de viitor.

In aceasta perioada pot exista schimbari de conceptie legate de cum iti privesti viata, directia in care mergi, comportament, vitalitate, exprimare, infatisare si imagine personala. Poti avea parte de teste de incredere si credinta, pot avea loc confuzii sau dezamagiri, poti fi implicat in scandaluri sau inselatorii. Provocarea tine de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.