Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 16-22 aprilie 2018

Săgetător 16-22 aprilie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 16 – 22 APRILIE 2018

Atentie la sacrificii, blocaje financiare, speculatii si cheltuieli pe distractii

Toata saptamana, mai ales pana miercuri poti avea parte de evenimente neasteptate legate de relatiile sentimentale, copii sau petrecerea timpului liber.

In primele doua zile incearca sa controlezi ce oferi practic celorlalti si sa evaluezi sacrificiile. Tot atunci iti poti imbunatati relatiile colegiale, poti obtine beneficii din munca, un ajutor psihic sau material confidential. Saptamana aceasta si cealalta ai sansa sa actionezi concret pentru a elimina obieciurile costisitoare, pentru a face investitii, a-ti creste confortul si nivelul de trai. In plus de vineri, pentru o luna te implici total in serviciu, in ingrijirea sanatatii si gasirea unui mod de a-ti imbunatati conditiile de munca si viata.

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la finante, siguranta materiala, chibzuinta, economie, confort si posesiuni. De miercuri, felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil, iar de duminica reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla.

La sfarsitul saptamanii, pana miercurea ce vine ai grija la blocaje financiare, speculatii, jocuri de noroc si cheltuieli pe placeri, distractii sau confortul personal.

Profita de Luna Noua de luni pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau un nou hobby. Ai incredere in talentele tale, puterea ta de creatie si de exprimare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.