Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 15-21 iulie 2019

Săgetător 15-21 iulie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 15 – 21 IULIE 2019

Pana vineri mai ai ocazia sa afli informatii si sa reconsideri atitudini, preocupari si interese referitoare la educatie, calatorii, relatii la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice. In plus, in aceste privinte iti sunt incurajate initiativele si actiunile directe, in special cele legate de viata ta proprie si imbunatatirea ei, directia in care mergi, imagine personala, vitalitate, comportament si infatisare. Poti avea parte de reusite in actiuni de perfectionare, poti castiga un proces, poti calatori, te poti implica intr-o legatura la distanta. Posibilitati de succes exista pana spre sfarsitul lunii si mai ales pana pe 25, dar se poate sa fie nevoie sa-ti evaluezi corect puterea, sa stabilesti reguli si sa eviti exagerarile.

Eclipsa Lunara de miercuri poate aduce rabufniri legate de finante, sistemul de valori, resursele proprii, posesiuni, finante, calitati, talente si abilitati personale, asimilare, acumulare si stabilizare materiala, venituri, cheltuieli, confort personal, nivelul de trai. Pot avea loc schimbari radicale si evenimente care sa accentueze necesitatea unui echilibru intre confortul emotional de care ai nevoie si cel material, fizic si concret care iti trebuie.

Ca urmare pot exista dificultati si tensiuni legate si de regenerarea afectiva, emotionala sau financiara. Poti intampina restrictii sau blocaje cu privire la relatii intime, legaturi sufletesti, resurse financiare externe sau lucruri la comun, dar poti avea parte si de momente profund emotionale, noi oportunitati, lucruri, proiecte sau persoane care sa-ti placa si sa te atraga. Pentru a gestiona aceste crize ramai increzator si incearca sa renunti la atasamente nefolositoare, sa mergi pe ceea ce te inspira, simti si iti doresti cu adevarat.

Tot in aceste privinte, de vineri incolo, pana pe 1 august poti sa descoperi lucruri noi si sa revizuiesti abordari si mentalitati legate de ajutorul dinspre ceilalti, depasirea crizelor si pierderilor, relatii intime si de suflet, venituri suplimentare, imprumuturi, resurse financiare externe sau la comun. Mai ales spre sfarsitul saptamanii pot avea loc neintelegeri, accidente sau confuzii, dar poti avea parte si de momente de intelegere si constientizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.