Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 15-21 aprilie 2019

Săgetător 15-21 aprilie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 15 – 21 APRILIE 2019

Doar pana sambata te mai implici direct in lucruri ce tin de individualitate, dorinta de a iesi in evidenta, iubire, legaturi romantice, copii, placeri, fericire, joaca, distractii, activitati educative, artistice si creative. Totusi, ramai in continuare o perioada preocupat de sentimente, relaxare, puterea personala si de creatie. De miercuri, trei saptamani la nivel de mentalitate, comunicare, interese, intalniri, alergaturi si demersuri, iar de sambata, aproape o luna, din punct de vedere al sociabilitatii, relatiilor, dorintelor si castigurilor.

Poti avea succes pana sambata in: ceea ce priveste familia, parintii, locuinta, avantajele si beneficiile pe plan intim, casnic si sufletesc. Pot avea loc intalniri intense, poti primi oferte care te-ar putea tenta, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Pot avea loc impacari cu familia, reuniuni cu persoane din trecut, poti avea ocazia de a investi in camin si poti castiga din tranzactii imobiliare. Incearca totusi sa practici moderatia si cumpatarea, ramai principial, evita fixatiile, excesele, extravaganta si lipsa de moralitate sau corectitudine.

Concentreaza-te pe: obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, serviciu, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Incepand de sambata, pentru o luna aceste lucruri devin cele mai importante.

Atentie la locul de munca, sanatate si gasirea unor terapii, chiar de vineri, pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: afaceri riscante, conflicte si impulsivitate in grupuri, corporatii sau organizatii. Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta gruparii din care faci parte. Incearca sa revezi situatiile din ultima luna si sa iei decizii rationale pentru gasirea unui echilibru intre tine si colectivitate, intre ce oferi si ce primesti.

Per total, in a doua parte a saptamanii ai grija la: accidente, insomnie, agitatie, sanatate, persoane ascunse, tensiuni cu cei dragi, cu copiii, colegii sau la serviciu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.