Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 14 – 20 mai 2018

Săgetător 14 – 20 mai 2018

HOROSCOP SAGETATOR 14 – 20 MAI 2018

Atentie la sanatate, serviciu, cheltuieli, partener, rude, persoana iubita si copii

 

Si saptamana aceasta, macar in prima parte, ai grija la epuizare fizica, oboseala, neplaceri in munca, cheltuieli neprevazute, investitii impulsive pe placeri, distractii, lux sau confort, tensiuni cu rudele, anturajul, persoana iubita, copiii sau colegii de serviciu.

De marti, pana in noiembrie inconstanta si situatiile inedite pot aparea in privinta conditiilor de munca, a serviciului, sanatatii, regimului de viata si energiei fizice. De miercuri, tot pana in noiembrie, cu pauza vreo luna, iti indrepti energia catre socializare, aflarea informatiilor, relatia cu rudele, tranzactii, schimburi de bunuri si idei. De sambata, pentru trei saptamani esti mai pasional in intimitate si poti obtine usor venituri suplimentare.

Joi si vineri sunt zile bune pentru castiguri materiale, investitii si locul de munca. De joi pana sambata poti avea surprize legate de imprumuturi, relatii colegiale sau legaturi intime. Tot de atunci, o saptamana iti sunt favorizate intalnirile, contractele si tranzactiile.

Profita de Luna Noua de marti pentru a-ti schimba atitudinea fata de locul de munca, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.