Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 14-20 ianuarie 2019

Săgetător 14-20 ianuarie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 14 – 20 IANUARIE 2019

De duminica, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de interactiunea cu cei din jur, frati, rude, vecini si prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind iubirea, copiii, lucrurile care iti fac placere si te fac fericit, relaxarea, joaca, arta, hobbyurile si distractiile. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de exprimarea sentimentelor, farmecul personal si modul in care te prezinti. Indrazneste sa descoperi si sa obtii ce ti-ar placea si ti s-ar potrivi, dar ramai realist, controleaza-ti instinctele si actioneaza pas cu pas.

Concentreaza-te pe: acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri proprii, investitii, posesiuni si cresterea nivelului de trai. In aceste privinte pot avea loc situatii imprevizibile, schimbari marcante, finalizari, noi inceputuri si oportunitati.

Atentie la: cheltuieli mai mari pe obiecte de lux, jocuri de noroc si distractii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.