Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 13-19 mai 2019

Săgetător 13-19 mai 2019

HOROSCOP SAGETATOR 13 – 19 MAI 2019

Pana joi inca iti mai indrepti energia si spiritul de lupta catre relatiile personale, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. In aceste privinte, la inceputul saptamanii poti lua initiative pline de succes.

Dupa aceea, incepand de joi, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si actiunile catre depasirea crizelor, obtinerea ajutorului din afara, relatiile intime si de suflet, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri sau partaje. Chiar de atunci, pana saptamana viitoare ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: orice intalniri personale, negocieri si intelegeri legate de recunoasterea meritelor, sentimentele si dorintele tale. Reusitele tin de relatii romantice, legatura cu tinerii si copiii, hobbyuri, distractii, timp liber, avantaje si beneficii din educatie, sport, spectacole si creativitate. Pe plan relational si financiar, din perspectiva iubirii, sentimentelor, puterii personale si de creatie, pana miercuri ai sansa de a obtine ce iti doresti, in special prin semnarea de contracte si initiative de asociere, uniune sau parteneriat pe termen lung.

Concentreaza-te pe: obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, serviciu, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata, ingrijirea sanatatii, gasirea unor remedii si terapii. Din aceste puncte de vedere ai o perioada aglomerata, plina de alergaturi si demersuri. Evenimentele iti pot aduce schimbari favorabile, poti primi vesti sau informatii importante si ai ocazia sa iei decizii practice pe termen lung. In plus, de miercuri, pana pe 9 iunie creste probabilitatea obtinerii avantajelor si beneficiilor de pe urma eforturilor si muncii depuse. In aceste privinte, a relatiilor colegiale, a remuneratiei si conditiilor in care iti desfasori activitatea, o saptamana, pana miercurea viitoare, poti avea parte de situatii neprevazute. Poti face brusc o schimbare de serviciu, poti primi o oferta de munca neobisnuita, poti fi atras de noi relatii, conditii sau situatii de natura profesionala. Se poate sa gasesti noi cai de a creste veniturile din munca, mai ales prin strategii, reevaluari si renegocieri de contracte.

Atentie la: ofertele de munca si relatiile colegiale, deoarece evenimentele si situatiile sunt de tip surpriza. Teoretic sunt tentante si placute, insa ramai totusi practic, evalueaza corect situatiile, fii realist si chibzuit. La Luna Plina de duminica ai grija si la accidente, insomnie, scaderea energiei psihice si persoane rau intentionate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.