Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 13 – 19 august 2018

Săgetător 13 – 19 august 2018

HOROSCOP SAGETATOR 13 – 19 AUGUST 2018

Atentie la blocaje financiare, cheltuieli, lege, examene, calatorii la distanta

 

Incepand de luni, pentru doua saptamani iti revizuiesti felul in care actionezi, lupti si iti consumi energia referitor la venituri, investitii, economie, posesiuni si confortul personal.

De joi pana sambata poti intelege cum sa imbunatatesti relatia cu prietenii, grupurile si cei aflati la distanta, cum sa faci planuri de viitor, sa progresezi si sa castigi din afaceri.

In plus, duminica se incheie perioada de reevaluare a ideilor, mentalitatii si atitudinii in ceea ce priveste evolutia personala si profesionala, actiunile legale, perfectionarea, studiile, strainatatea si calatoriile. Dupa aceea vei fi liber sa-ti schimbi modul de a gandi si sa-ti pui in practica planurile, pentru a-ti dovedi puterea, unicitatea si capacitatea creatoare.

Toata saptamana, in special in jurul zilei de duminica, poti avea succes in eliminarea sacrificiilor, dependentelor si obiceiurilor proaste, obtinerea linistii sufletesti, imbunatatirea psihicului si acoperirea nevoilor de baza. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.