Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 12-18 noiembrie 2018

Săgetător 12-18 noiembrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 12 – 18 NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, excese, dificultati de comunicare, in familie, camin sau in imobiliare

Pana joi inca mai poti lua initiative favorabile legate de tranzactii, comunicare, acte, educatie, relatia cu apropiatii, demersuri sau intalniri, insa ai grija la accidente, exagerari si conflicte. De vineri schimbi macazul si pana la sfarsit de an iti indrepti eforturile catre locuinta, camin, imobiliare, familie si acoperirea necesitatilor de baza. Totusi, in continuare, pana martea viitoare evita excesele, actiunile riscante sau impulsive.

Tensiuni mentale, oboseala psihica si fizica, neintelegeri si confuzii pot exista insa toata saptamana, referitor la viata si imaginea ta personala, identitatea proprie, vitalitate, sanatate, comportament, infatisare si farmecul propriu. Sambata este o zi care necesita atentie, cand pentru trei saptamani incepi sa iti revizuiesti judecata, viziunile, interesele si dorinta de progres in privinta acestor lucruri.

Incepand de vineri esti liber din nou sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua referitor la colectivitate, prieteni, relatia cu grupurile si organizatiile, parteneriate si venituri din afaceri.

Si tot de vineri, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari ce tin de venituri, posesiuni si resurse proprii, noi sanse privind banii sau bunurile la comun si depasirea situatiilor critice, dar si echilibrarea sigurantei afective cu cea materiala.

Profita de aceasta perioada pentru a-ti trasa obiective pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.