Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 12-18 august 2019

Săgetător 12-18 august 2019

HOROSCOP SAGETATOR 12 – 18 AUGUST 2019

In aceasta saptamana preocuparea ta majora este legata de progresul personal, educatie, spiritualitate, turism, strainatate, calatorii, chestiuni juridice, activitati si legaturi la distanta sau pe internet.

Aici iti indrepti actiunile si gandurile, aici te concentrezi mai mult pe dorintele tale, castiguri si ceea ce te atrage cu adevarat. Teoretic ai o perioada buna pentru calatorii de placere, relatii spirituale, la distanta, cu strainatatea sau pe internet, beneficii din educatie, procese sau actiuni juridice. Totusi, Luna Plina de joi poate accentua anumite neimpliniri si poate aduce noi perspective, intalniri, informatii sau descoperiri. Incearca sa fii deschis schimbarilor, evita sa-ti impui vointa, reevalueaza-ti puterea, drepturile si meritele.

Luna Plina de joi mai poate aduce neintelegeri si tensiuni legate de ceea ce se afla in jurul tau, comunicare, educatie, informare, anturaj, rude, prieteni, schimburi de informatii, bunuri sau idei. Vezi ce ai nevoie si cum poti sa echilibrezi lucrurile.

Pe termen lung:

Incepand de luni, pana in ianuarie iti sunt incurajate inovatiile, reformele si gasirea unor atitudini originale legate de indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, serviciu, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. In privinta acestor lucruri ai liber sa te reinventezi.

De duminica, o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si energia catre atingerea succesului si obiectivelor sociale, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. Profita pentru a lua initiative cu succes.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.