Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 11-17 noiembrie 2019

Săgetător 11-17 noiembrie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 11 – 17 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta, cel putin in primele zile, inca mai ai ocazia sa lupti cu succes pentru ceea ce iti propui referitor la cercul de cunostinte, popularitate, aprecierea si iubirea primita, actiuni colective sau umanitare, relatii sociale, organizatii, corporatii, afaceri si proiecte de viitor. Exista sanse marite pentru gasirea unor rezolvari amiabile, negocieri reusite, corectitudine si dreptate, asa ca actioneaza cu optimism, incredere si curaj.

Lucrurile in care te implici sunt insa legate de imbunatatirea psihicului, persoane, relatii si activitati ascunse, subiecte secrete, credinta, spiritualitate, intrajutorare. Aici pot avea loc confruntari si dificultati datorita Lunii Pline de marti care pune accentul pe nevoia de a te ingriji de tine, sanatate, eforturi fizice, munca, serviciu si obligatii zilnice. Totusi, situatiile ivite pot aduce ajustari, corectii, momente de trezire la realitate, posibilitatea de a obtine ce iti doresti si de a-ti vedea visele implinite. Ca urmare poti restabili echilibrul intre psihic si vitalitate, subconstient si concret, ireal si palpabil, sacrificii si responsabilitati. Perioada este favorabila pentru a gasi noi resurse, pentru a afla noi informatii, pentru a recapata controlul si a face schimbari cu privire la renuntarea la tendinte sau persoane nocive, actiuni secrete, relatii ascunse, cercetari spirituale sau oculte, credinta, intrajutorare, sacrificii, singuratate si izolare. Fii increzator si urmeaza-ti instinctul.

Afectiv si financiar, din perspectiva atractiilor, dorintelor, castigurilor, persoanelor si proiectelor ce tin de ceea ce te bucura, te tenteaza si iti face placere, imaginea ta, infrumusetare, infatisare, exprimare, relatii de oricare natura, romantice, sociale sau profesionale, poti fi idealist, visator si usor de impresionat. Este o perioada mai buna pentru sentimente inaltatoare, generozitate, inspiratie si relaxare, decat pentru chestiuni practice. Simte-te bine, insa evita sa te sacrifici si sa iei decizii importante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.