Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 11-17 martie 2019

Săgetător 11-17 martie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 11 – 17 MARTIE 2019

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de serviciu, obligatii, responsabilitati, regimul de viata, conditiile de munca si trai, ingrijirea sanatatii si tratamente medicale. Poti primi o oferta de munca avantajoasa, poti avea intalniri profesionale reusite, poti incepe o dieta sau un tratament cu succes. Deciziile de schimbare a rutinei, luate acum, sunt durabile in timp. Este un moment bun sa renunti la anumite tendinte innascute, atasamente si obiceiuri nocive bine inradacinate, dar si sa cauti noi metode de a te disciplina si de a-ti doza eforturile fizice. Poti sa iti consumi energia in mod eficient, iti poti creste nivelul de trai, iar actiunile tale iti pot stabiliza si consolida veniturile din munca, dar sunt posibile certuri, conflicte si dificultati de comunicare.

Desi pot avea loc tensiuni si neplaceri legate de anturaj, intelegeri sau demersuri, ai totusi sansa de a imbina placutul cu utilul si de a gasi activitatile, relatiile si persoanele potrivite, dar si profitabile in acelasi timp. Iti poti face noi prieteni si poti gasi noi moduri de socializare, comunicare, negociere si obtinere a beneficiilor din comert sau tranzactii.

Concentreaza-te si fii atent la: familie, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari, descoperiri de noi perspective si schimbari de conceptie. Ai sansa sa pui punct unor obisnuinte, sa te stapanesti, sa incepi sa te organizezi si sa controlezi mai bine lucrurile, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri, incidente, inselaciuni, probleme legate de principii sau erori de judecata.

In acelasi timp ai grija si la accidente, exagerari, lipsa atentiei, intalniri conflictuale, certuri sau scandaluri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.