Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 11-17 februarie 2019

Săgetător 11-17 februarie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 11 – 17 FEBRUARIE 2019

Incepand de joi, o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre responsabilitati, obligatii, serviciu, munca fizica, imbunatatirea sanatatii, a conditiilor de munca si trai.

Pana atunci iti consumi energia pe actiuni ce privesc unicitatea ta, iubirea, legaturile romantice, copii, joaca, activitatile de relaxare, artistice si creative, ce iti plac si te fac fericit. Poti fi agitat si impulsiv, asa ca incearca sa-ti controlezi instinctul de a-ti arata puterea personala si nevoia de a iesi in evidenta. Poti sa arati lumii cine esti si sa gasesti noi moduri de a-ti exprima sentimentele si calitatile, insa canalizeaza-ti lupta catre un scop concret.

Poti avea succes in: activitati si initiative educative, jurnalistice, oratorice si de comunicare, discutii, demersuri, inscrisuri, semnari de acte, negocieri, schimburi sau tranzactii. Este posibil sa primesti noi oportunitati, sa urmezi o noua directie, sa adopti o noua mentalitate si sa faci o schimbare in modul de exprimare, comunicare si socializare cu cei apropiati.

Activitatile casnice, familia, caminul, lucrurile ce tin de imobiliare si linistea sufleteasca pot cunoaste o imbunatatire si iti pot aduce avantaje si beneficii. Intuitia te poate ajuta in aceste lucruri si se poate sa capeti noi viziuni asupra originilor tale, necesitatilor de baza si vietii intime, care pot fi identificate si clarificate mai bine in luna ce urmeaza.

Concentreaza-te pe: acumularea si stabilizarea materiala, productivitate, finante, cresterea veniturilor proprii, investitii, economii, achizitii, posesiuni si imbunatatirea nivelului de trai. In lunile ce vin pot exista evenimente marcante care sa-ti aduca nevoia unei reinventari din temelii. Saptamana aceasta poti avea intalniri placute si folositoare, iti poti implini dorintele si te poti lansa in proiecte favorabile, calculate si rentabile pe termen lung.

Atentie la: speculatii, jocuri de noroc si tensiuni in dragoste. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute in iubire sau in privinta copiilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.