Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 10 -16 decembrie 2018

Săgetător 10 -16 decembrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 10 – 16 DECEMBRIE 2018

Atentie la incidente casnice, tensiuni in familie sau cu parintii

Incepand de joi, pana la inceputul lui ianuarie gandurile si preocuparile tale se concentreaza din nou pe identitatea si integritatea proprie, vitalitate, sanatate, exprimare, comportament, infatisare si felul in care te vad ceilalti.

In ceea ce priveste banii si posesiunile tale, veniturile, investitiile, economia, acumularea si stabilizarea financiara, confortul si nivelul de trai, de miercuri pana lunea ce vine poti face cheltuieli cu folos, poti creste beneficiile si poti obtine ceea ce iti doresti.

De miercuri pana duminica poti lua decizii realiste si calculate, favorabile pe termen lung, cu privire la relatiile ascunse sau confidentiale, beneficiile din activitati secrete si eliminarea obiceiurilor sau persoanelor nocive, care iti fac mai mult rau.

Tot de miercuri, pana lunea viitoare ai suficienta putere, credinta, ambitie si vointa pentru a lua initiative referitor la obtinerea linistii sufletesti, implinirea nevoilor intime, relatia cu familia, originile tale, camin, locuinta si proprietati imobiliare.

Profita dupa ziua de miercuri pentru a lua hotarari pline de succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.