Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 1 – 7 octombrie 2018

Săgetător 1 – 7 octombrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 1 – 7 OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, secrete, cheltuieli, calatorii, tensiuni cu rudele sau prietenii

 

Incepand de luni, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor transformari si schimbari profunde ce tin de propria valoare, situatia financiara, venituri din munca, investitii, economie, confort personal, nivelul de trai, acumularea si stabilizarea materiala.

In primele zile, mai ales miercuri, ai grija la finante, cheltuieli, blocaje in afaceri, investitii neverificate, tensiuni cu prietenii, in grupuri sau organizatii.

Relational si financiar, de vineri pana la sfarsitul lunii ai ocazia sa reevaluezi atitudinea de sacrificiu, legaturile secrete, veniturile din actiuni ascunse sau spirituale, si sa identifici persoanele sau obiceiurile nocive. Tot de vineri, macar o saptamana incearca sa te concentrezi in aceste directii, ca sa eviti anumite incidente, dezvaluiri de secrete sau blocaje in comunicare. Fii constructiv, reexamineaza situatia in care esti si profita ca sa afli exact ce iti place si te pasioneaza, si cum sa atragi ajutorul afectiv si financiar din partea celorlalti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.