Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 1-7 iulie 2019

Săgetător 1-7 iulie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 1 – 7 IULIE 2019

Incepand de acum, toata luna iti indrepti preocuparile atat catre depasirea crizelor, cat si spre propriul progres si viitor.

Eclipsa de Soare de marti iti poate aduce noi oportunitati legate de ajutorul dinspre ceilalti, depasirea crizelor si pierderilor, relatii intime si de suflet, venituri suplimentare, imprumuturi, resurse financiare externe sau la comun. Spre sfarsitul saptamanii pot exista anumite restrictii, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, dar si noi directii de urmat. Succesul pe termen lung poate fi conditionat de incheierea unor capitole, rupturi sau finalizari. De miercuri incolo iti sunt favorizate castigurile, avantajele si beneficiile pe plan relational si financiar ce tin de puterea de regenerare afectiva si financiara, intimitate si apropiere sufleteasca. Chiar la sfarsitul saptamanii pot aparea noi sanse favorabile, persoane sau proiecte care sa te atraga si sa te surprinda in mod placut.

In ceea ce priveste educatia, perfectionarea, calatoriile, relatiile la distanta sau pe internet, turismul, strainatatea, procesele si chestiunile juridice, incepand de marti ai calea deschisa pentru a actiona in mod direct. Si in aceasta saptamana, dar si urmatoarea, pot avea loc neintelegeri, tensiuni sau incidente ce tin de lege, studii si strainatate, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.