Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 1-7 ianuarie 2018

Săgetător 1-7 ianuarie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 1 – 7 IANUARIE 2018

Atentie la cheltuieli, investitii neverificate si rabufniri emotionale

 

In continuare, pana duminica ai sansa sa descoperi resursele potrivite ca sa poti renunta la tendintele negative, sacrificiile ce nu sunt necesare si lucrurile ce te trag inapoi. De marti incolo poti sa dai frau liber laturii tale romantice, artistice si creative, iar de joi pana duminica iti sunt favorizate distractiile, exprimarea artistica, creativitatea si iubirea.

Pana la mijlocul saptamanii viitoare atentia iti este indreptata catre finante si acumularea materiala. Poti lua decizii durabile in aceste privinte, poti obtine ceea ce iti doresti referitor la investitii, planuri financiare si obtinerea confortului, poti castiga bani si iti poti imbunatati nivelul de trai. In acelasi timp ai puterea de a face o schimbare importanta legata de bani, valori si posesiuni. Totusi, incearca sa nu cheltuiesti impulsiv.

Luna Plina de marti iti poate aduce rabufniri datorate unui dezechilibru emotional. Nu iti pierde controlul si cauta solutii practice de a te redresa psihic si financiar. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.