Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 1-7 aprilie 2019

Săgetător 1-7 aprilie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 1 – 7 APRILIE 2019

Poti avea succes in: ceea ce priveste puterea proprie, dorinta de afirmare, iubirea, legaturile sentimentale, copiii, placerile, fericirea, joaca, distractiile, activitatile relaxante, educative, artistice si creative. Luna Noua de vineri iti poate aduce sansa unei schimbari necesare si oportunitatea unui nou inceput, insa mai asteapta cateva zile inainte sa iei o hotarare si sa actionezi. Saptamana ce vine pot avea loc situatii importante de care este nevoie sa tii cont, in mod special legate de valoarea proprie, talentele, abilitatile si resursele tale, siguranta materiala, venituri, cheltuieli, productivitate, economie, confortul personal si nivelul de trai.

Concentreaza-te pe: familie, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza.

Referitor la acestea, lucrurile sunt favorabile din punct de vedere al inspiratiei, intuitiei, constientizarilor si descoperirii de noi informatii. Pe baza acestora ai ocazia sa faci alegeri practice, sa iei decizii mature si sa planifici strategii pe termen lung. Totusi, exista riscul de a nu percepe corect si de a fi in ceata, si ca urmare pot avea loc neintelegeri, confuzii, omiteri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de marti.

In acelasi timp, spre sfarsitul saptamanii exista posibilitatea unor avantaje si beneficii pe plan intim, casnic si sufletesc. Si aici lucrurile sunt marcate de un anumit idealism, asa ca evenimentele iti pot aduce senzatii neobisnuite, persoane sau relatiii din trecut pe care sa le percepi fascinante, proiecte de investitii in camin, oferte sau tranzactii imobiliare ce par castigatoare, dar care pot fi si false, amagitoare sau alunecoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.