Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac septembrie 2019

Rac septembrie 2019

HOROSCOP RAC SEPTEMBRIE 2019

Tendinte generale: In luna septembrie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre informare, drumuri si alergaturi, si nevoile tale, casa si familie.

In prima parte a lunii lucrurile care conteaza tin de educatie, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri sau idei. In aceste privinte pana pe 23 ai o perioada aglomerata cu intalniri si demersuri, sanse de actiune, schimbari de conceptii si noi oportunitati. Ai ocazia sa afli vesti, noi perspective, informatii si adevaruri cu privire la ceea ce este in jurul tau, cei apropiati, rude, vecini sau prieteni, dar mai degraba prin intuitie, inspiratie, momente de clarviziune si tot felul de descoperiri. Incearca sa ramai ancorat in realitate, evita sa te mai consumi pe lucruri fara importanta si elimina situatiile in care te sacrifici sau care te amagesc. Relatiile personale, proiectele, initiativele si activitatile legate de comunicare, intelegeri, oficializari, semnari de acte, contracte, asocieri, uniuni si parteneriate pot cunoaste un nou inceput, o ajustare, o redresare sau o finalizare. Detii puterea si ambitia de a-ti construi un viitor cu succes si de a te avanta in noi directii, insa ai grija la corectitudine si principii, fii cumpatat, organizeaza-te si planifica totul pas cu pas. Intreaga perioada este marcata de transformari durabile in timp.

Incepand cu 23 lucrurile importante devin activitatile casnice, viata intima, caminul, familia, locul de origine, proprietatile imobiliare si acoperirea necesitatilor de baza, desi din 14 incep sa te preocupe si sa te atraga aceste chestiuni. Atat reusitele, cat si dificultatile sunt legate in principal de interactiunea cu ceilalti, mentalitate, interese, finante, sentimente, atractii, placeri si dorinte. Din 22 incolo poti resimti blocaje, limitari si tensiuni, insa poti avea parte de succes in jur de 25 si 29. Luna Noua din 28 iti poate deschide noi cai in ceea ce priveste familia, parintii, locuinta, proprietatile imobiliare si originile tale, prin experimente, schimbari, reinventari sau renegocieri, insa posibil cu pretul unor pierderi, finalizari, situatii de forta sau evenimente imprevizibile pe plan relational si financiar. Evalueaza corect lucrurile, fii moderat si realist.

Pe termen lung:

In legatura cu relatiile personale si directe, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, colaborari, parteneriate, aplanarea conflictelor, procese si lucrul cu publicul, din 18 incolo pot aparea din nou blocaje si limitari, dar pe care le poti depasi prin ambitie, vointa, maturitate si organizare. Tot in aceste privinte pana spre sfarsitul lunii octombrie si in special in jur de 15 septembrie pot avea loc evenimente importante care sa corecteze si sa schimbe cursul vietii tale.

Pana la inceputul lui octombrie, mai ales in jur de 21 septembrie, mai pot avea loc schimbari de mentalitate legate de serviciul si munca ta, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Aici poti intelege mai bine diferenta intre iluzie si realitate, poti percepe anumite adevaruri si poti adopta noi principii dupa care sa te ghidezi.

Atentie la: studii, perfectionare, cursuri certificate, turism, calatorii, relatii si activitati educative, la distanta, cu strainatatea sau pe internet, procese si chestiuni juridice. In aceste privinte Luna Plina din 14 este favorabila unor schimbari la nivel profund, insa poate aduce izbucniri, agresivitate, excese, scandaluri, confuzii sau dezamagiri. Pot exista dizolvari si finalizari, dar si transformari, redresari si reinventari, cel putin la nivel emotional si psihic. Fii sincer cu tine insuti si elimina acele tendinte, stari, persoane, relatii, situatii si activitati care te apasa si iti blocheaza evolutia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.