Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac septembrie 2018

Rac septembrie 2018

HOROSCOP RAC SEPTEMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli, rabufniri, tensiuni in camin, intimitate, familie sau cu prietenii

 

Pe 3 poti imbunatati relatia cu familia, confortul si nivelul de trai, iti poti acoperi necesitatile de baza, poti creste veniturile si te poti stabiliza financiar. Incepand de pe 6 poti adopta o atitudine stricta, practica, matura si responsabila in cuplu, asocieri sau relatiile personale. Pe plan mental din 6 pana pe 22 te preocupa activitatile zilnice, tranzactiile, educatia, socializarea, rudele si anturajul, iar de atunci incolo esti interesat de locuinta, familie si nevoile tale intime. Pe 7 poti avea sansa de a pune bazele unor proiecte de uniune, asociere sau colaborare, legate de tranzactii, comunicare, socializare, prieteni, colectivitate sau relatia cu cei apropiati. Tot pe 7, cat si pe 14, poti afla anumite informatii si poti vedea mai bine realitatea cu privire la educatia ta, anumite acte sau tranzactii, relatia cu rudele si anturajul. Pe 8, 23 si 26 ai grija la blocaje si tensiuni referitor la casa, imobiliare, familie, cuplu, asociati si relatiile personale.

Sentimental si financiar, din 9, pana la sfarsitul lui octombrie iti sunt favorizate relatiile sentimentale si cu copiii, castigurile din activitati recreative, hobbyuri sau latura artistica. Pe 12 ai grija la dificultati in dragoste, dar si cu prietenii, copiii sau in relatiile de afaceri, insa pe 13 poti lua hotarari ce tin de relatia romantica si castiguri din activitati de creatie, cu efect pe termen lung.

De pe 11, doua luni iti indrepti eforturile catre obtinerea de resurse externe, relatiile intime, regenerarea afectiva si financiara, dar atentie la rabufniri si crize pasionale. Toata luna, sau cel putin pana pe 19, ai grija la rabufniri emotionale, incidente din neatentie, blocaje financiare, tensiuni in intimitate, cu prietenii sau in colectivitate. In plus, in jur de 22 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de intimitate, surse externe de venituri si depasirea crizelor.

In schimb, in prima jumatate a lunii si in special pe 11, 12 si 16 poti face o schimbare si poti gasi noi idei sau solutii favorabile ce tin de contracte, parteneriate, exprimare, comunicare, copii, iubire, relatiile sentimentale, cuplu, parteneriate, cooperare, convietuire si colaborare. Ziua de 21 este favorabila tranzactiilor comerciale si activitatilor intelectuale, educative sau jurnalistice. Din 23, pentru o luna te implici in actiuni legate de casa, imobiliare, familie, parinti, locurile natale si implinirea propriilor necesitati. Zilele de 24 si 28 iti sunt benefice pentru actiunile legate de familie, camin, intimitate, linistea sufleteasca si obtinerea de noi resurse afective sau financiare.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, sa interactionezi mai mult cu cei din jurul tau, sa iti imbunatatesti locuinta si sa iti schimbi atitudinea fata de camin, locurile natale, familie si parinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.