Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac septembrie 2017

Rac septembrie 2017

HOROSCOP RAC SEPTEMBRIE 2017

Atentie la blocaje in comunicare si calatorii, sanatate si serviciu

Pe 2 poti gasi o noua directie pe plan material si profesional. Pe 3 evita cheltuielile impulsive. Din 5 pana pe 10 iti poti schimba abordarea fata de investitii, venituri si cheltuieli. In data de 5 atentie la discutii in contradictoriu si blocaje legate de studii sau calatorii. Tot din 5 devii mai agitat si mai agresiv in comunicare. Pe 9 poti lua decizii importante legate de relatii, contracte si parteneriate.

Din 10, toata luna te preocupa relatiile si interactionezi mai mult cu cei apropiati. Pe 13 poti primi beneficii si poti castiga mai mult din serviciu. Pe 14 ai grija la sanatate si tensiuni la locul de munca. In ziua de 15 poti castiga o suma de bani, iti poti imbunatati caminul sau relatiile cu familia. Pe 16 atentie la comportament si agresivitate. Pe 18 poti avea surprize legate de finante sau cariera.

Pe 20 pot exista discutii neplacute si limitari in calatorii. Din 20, aproape o luna ai un stil de a comunica artistic si poti castiga din comunicare si transport. Din 22, pentru o luna te implici mai mult in activitatile casnice, cu familia sau parintii. Tot pe 22 poti lua o hotarare legata de relatiile personale, acte si parteneriate. In 24 ai grija la probleme de comunicare, studii, drumuri si actiuni legale, iar pe 25 la sanatate, gandire negativa si tensiuni la serviciu. Pe 28 atentie la neintelegeri privind viata personala si cea sociala. Din 28 poti gasi solutii drastice privind casnicia si colaborarile, iar din 30 te preocupa mai mult caminul si familia. Tot in 30 atentie la tensiuni in relatiile cu apropiatii, dar si cu strainatatea.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau. Ia in considerare si imaginea de ansamblu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.