Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac octombrie 2018

Rac octombrie 2018

HOROSCOP RAC OCTOMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli, rabufniri, tensiuni in camin, intimitate, familie, in iubire, cu copiii sau prietenii

 

Incepand de pe 1 ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de casnicie, cuplu, asocieri, relatii personale, parteneriate, contracte, procese, conflicte si lucrul cu publicul. Pe 3 si 12 ai grija la neplaceri si tensiuni referitor la casa, imobiliare, familie, cuplu, asociati sau relatiile personale, iar pe 11 si 19 la rabufniri emotionale, blocaje financiare, iritare si tensiuni in dragoste sau cu copiii.

Pe plan mental, din 10 pana pe 31 esti interesat mai mult de exprimarea sentimentelor si creativitatii, iubire, copii, joaca si hobbyuri, dar vei reveni la aceste subiecte si in prima jumatate a lui decembrie. Referitor la aceste lucruri, pe 10 poti primi vesti neasteptate, pe 12 poti lua decizii practice, pe 19 inspiratia si intuitia te pot ajuta, iar pe 22 iti sunt de folos puterea de convingere si spiritul de investigatie. Din 31, vreo doua luni te preocupa ingrijirea sanatatii si gasirea unor terapii, rutina zilnica, nivelul de trai, regimul de viata si locul de munca, iar luna viitoare chiar vei avea ocazia sa-ti revizuiesti mentalitatea in aceste privinte.

Sentimental si financiar, din 5 iti reevaluezi relatiile de dragoste si cu copiii, exprimarea artistica si veniturile din activitati de creatie. Pe 15, 24 si 26 poti intelege mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti, insa pe 31 ai grija la tentatii si situatii neprevazute. Iar din 31, pentru doua saptamani, iti reevaluezi relatia cu parintii si familia ta, si castigurile legate de proprietati sau afaceri imobiliare.

Din 23, o luna esti mai sentimental, te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice, educative sau creative, petreceri, relaxare si distractii. In aceste privinte, pe 24 poti avea parte de surprize si evenimente iesite din comun. Pe 28 ai ocazia sa actionezi in mod matur, planificat si rational, iar ziua de 29 iti poate aduce succes, vesti bune si o noua viziune, si este favorabila oricaror planuri de viitor si actiuni legate de arta, creativitate, hobbyuri, relatii de iubire, copii, educatie, joaca sau relaxare.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti, pentru a initia actiuni de imbunatatire a locuintei, pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.