Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac noiembrie 2018

Rac noiembrie 2018

HOROSCOP RAC NOIEMBRIE 2018

Atentie la sanatate, serviciu, calatorii, lege, tensiuni in camin, cu familia, strainatatea si autoritatile

 

Pana pe 22 inca mai esti sentimental, te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice, educative sau creative, petreceri, relaxare si distractii. Pe 6 chiar ai inspiratie si poti vedea mai bine realitatea, iar pe 11 ai ocazia sa iti folosesti autoritatea si sa te impui cumva.

Din 8, pentru un an cresterea, norocul si succesul te ajuta in privinta ingrijirii sanatatii, a serviciului si imbunatatirii conditiilor de munca si trai. In plus, toata luna esti interesat de sanatate si gasirea unor terapii, rutina zilnica, nivelul de trai, regimul de viata si locul de munca, insa doar pana in 17 iti sunt favorizate intalnirile, aflarea informatiilor sau semnarile de acte. Incepand cu 17 ai ocazia sa iti revizuiesti planurile, sa faci verificari si sa iei in considerare si alte lucruri, informatii sau idei, iar din 22, pentru o luna te implici efectiv in aceste chestiuni. Totusi, pe 20 si din 25 incolo ai grija la accidente si forta distructiva, in special intre 26 si 28, cand poti da dovada de comportament riscant, excese, un optimism exagerat si lipsa atentiei la detalii.

Relational si financiar, pana pe 16 inca mai reevaluezi legatura cu parintii si familia ta, dar si castigurile legate de proprietati sau tranzactii imobiliare. Pe 9 poti descoperi exact ce ti-ar placea si te atrage. Din 16 esti liber sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua. In ultima saptamana fii adaptabil si ai grija la situatii neprevazute.

Pe 9 si 15 iti sunt favorabile actiunile legate de relatii intime si sufletesti, surse externe de venituri, bani sau bunuri la comun cu altcineva. Din 16, tot restul anului iti indrepti eforturile spre studii, certificari, perfectionare, lege, turism, calatorii si strainatate. Pe 20 evita conflictele, din 25 incolo impulsivitatea, iar pe 26 incidentele si discutiile. Pe 27 poti actiona benefic cu efect de durata.

Din 6, doua luni incearca sa reconsideri o schimbare de statut social si imagine publica. Din 16, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de cuplu, casnicie, cooperare, convietuire si uniune, noi sanse privind imbunatatirea vietii tale, a vitalitatii, comportamentului si infatisarii, dar si gasirea unui echilibru intre tine si relatia cu ceilalti. De pe 25 iti revin visele si senzatiile premonitorii, si te poti concentra din nou pe cercetari spirituale, filosofice sau religioase.

Profita de aceasta luna pentru a te implica intr-o noua poveste de dragoste, pentru a incepe un nou hobby, pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.