Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac noiembrie 2017

Rac noiembrie 2017

HOROSCOP RAC NOIEMBRIE 2017

Atentie la sanatate, serviciu, calatorii, tensiuni in familie, cu partenerul sau sefii

Pe 3 ai sansa de a obtine un anumit succes intelectual, legal, spiritual, legat de calatorii, iubire, hobbyuri sau strainatate. Pe 4 atentie la tensiuni in camin si familie, cu colegii, sefii sau autoritatile. Din 5 pana in ianuarie te preocupa mai mult sanatatea si locul de munca. De pe 7, toata luna iti sunt favorizate relatiile romantice si poti obtine venituri din hobbyuri, arta sau distractii.

Ziua de 11 iti poate aduce sansa de a gasi solutii potrivite legate de directia profesionala si statutul social. Pe 13 poti intalni dragostea la prima vedere, poti avea un anumit succes legat de copii, arta sau creativitate. Pe 14 ai grija la sanatate, serviciu, o eventuala redirectionare profesionala, educatie si calatorii la distanta. Pe 16 este posibil sa intalnesti iubirea undeva la mare distanta de casa, sa castigi din activitati artistice sau relatiile cu strainatatea. Incepand din 18, pentru o luna ai mai multa inspiratie si imaginatie artistica, iar creatiile tale sunt eterice, vizionare si pline de spirit. Atentie insa pe 19 la conflicte in familie, mai ales cu partenerul de viata.

Din 22 iti revin visele si senzatiile premonitorii, si te poti concentra din nou pe cercetari spirituale, filosofice sau religioase. Tot din 22, pentru o luna te implici total in munca, serviciu si ingrijirea sanatatii tale. Mai mult, pe 25 iti sunt favorizate actiunile pe plan profesional si chiar o schimbare de cariera sau statut social, iar pe 28 poti lua decizii importante in aceasta privinta.

Profita de aceasta luna pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby. Ai incredere in talentele tale, creativitatea si puterea ta de exprimare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.