Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac martie 2019

Rac martie 2019

HOROSCOP RAC MARTIE 2019

Tendinte generale: Din 21, o luna te implici in atingerea obiectivelor, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imbunatatirea faimei, imaginii publice si statutului social. In plus, pe 6 martie se incheie o perioada de opt ani in care nevoia de noutate si independenta, spiritul rebel, instabilitatea si situatiile neprevazute te-au influentat si ti-au adus o schimbare in aceste privinte.

Pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri si evenimentele tip supriza iti pot deschide noi directii legate de obtinerea popularitatii, colectivitate, cercul de cunostinte, organizatii, corporatii, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. Inspre aceste lucruri iti canalizezi si energia in luna martie, iar initiativele tale au sanse de reusita pe 10, 14 si 20. Pe 18 si 21 ar trebui sa te concentrezi mai mult, iar pe 27 poti avea ocazia unor intalniri, negocieri sau proiecte rentabile, neconventionale sau iesite din comun.

De pe 31, pentru o luna si jumatate iti indrepti eforturile si actiunile catre imbunatatirea psihicului, relatii, activitati si actiuni secrete, meditatie, introspectie si eliminarea lucrurilor nocive.

Poti avea succes in: ceea ce priveste relatiile personale si directe, contracte, asocieri, casnicie, colaborari, aplanarea conflictelor, procese si lucrul cu publicul, cel putin pe 9, 13, 14 si 20. Relational si financiar poti fi tentat de schimbare si noutate pe 1, pe 16 si 20 poti descoperi noi perspective si informatii, si in general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, mai ales in jurul zilei de 28.

Intre 1 si 26 poti obtine ajutor financiar extern, sprijin afectiv, avantaje si beneficii din lucruri la comun cu altcineva. Apropierea fizica, relatiile intime si sufletesti pot cunoaste o intensitate marita, poti obtine imprumuturi, poti primi o mostenire, poti castiga un partaj si poti negocia anumite aliante sau intelegeri. In jur de 21 poti avea parte de noroc, succes, profit, noi cai, sanse sau relatii.

Concentreaza-te pe: perfectionarea si educatia ta, cursuri certificate, redirectionarea profesionala, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea si chestiuni juridice. Din 5 in 28 ai o perioada de revizuire excelenta pentru a revedea mentalitati si interese. Este mai buna pentru creativitate, chestiuni spirituale, intelegeri intuitive, constientizari, regasiri de crezuri si dezvaluiri de secrete, decat pentru lucruri practice si concrete, pentru ca exista riscul confuziilor si dezamagirilor. Zile critice pot fi pe 5, 6, 7, 14, 15, 16, 24 sau 28. Luna Noua de pe 5 este un moment favorabil pentru reconsiderari, indreptari si stabilizari, deoarece aduce in prim plan necesitatea de a repara unele situatii inainte de a pune in aplicare planuri noi.

Tot in aceste privinte, din 26, aproape o luna ai sansa unor reusite din punct de vedere relational si financiar, referitor la legaturi la distanta, pe internet sau cu strainatatea, castiguri din turism, activitati intelectuale, spirituale, educative si juridice. Pe 27 poti fi atras spre o noua directie.

Atentie si la: exagerari, probleme de judecata, viziune si principii legate de serviciu, conditiile de munca si trai, energia fizica sau sanatate, pe la mijlocul lunii, in plus fata de cele mentionate. La Luna Plina de pe 21 ai grija la incidente casnice, dificultati in familie, camin sau imobiliare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.