Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac martie 2018

Rac martie 2018

HOROSCOP RAC MARTIE 2018

Atentie la tensiuni in cuplu, cu colaboratorii, sefii si autoritatile

 

Pe 1 ai grija la epuizare fizica, neintelegeri la serviciu si incidente legate de studii, actiuni legale si calatorii la distanta. Pe 1 si pe 2 poti obtine beneficii, succes si castiguri ce tin de strainatate, educatie sau creativitate, care iti pot imbunatati evolutia personala. Pe 4 iti sunt benefice relatiile la distanta, calatoriile si turismul, insa ai grija la dezamagiri si confuzii din exagerare sau idealism.

De pe 6, timp de doua luni te preocupa mai mult ascensiunea sociala si profesionala. Din 23, trei saptamani iti revizuiesti atitudinea ta in cariera, directia profesionala si aspiratiile sociale.

Din 7, pana la sfarsitul lunii ti se imbunatateste imaginea publica si iti pot creste veniturile din profesie. In schimb incepand cu 9, pana in iulie esti mai reticent in relatia romantica, iar distractiile se diminueaza. Pe 13 poti afla insa cum ai putea sa castigi in aceasta perioada.

Pe 11 poti primi o noua oferta de munca. Pe 11, 13, 24 si 29 ai grija la atitudine, blocaje profesionale si tensiuni cu partenerul, asociatii, sefii si autoritatile.

Din 17, timp de cateva luni iti indrepti eforturile catre colaborari, casnicie si contracte, insa ai grija la agresivitate si conflicte in cuplu si cu colaboratorii. De pe 20, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, cariera si imaginea publica.

Pe 29 poti avea surprize in cariera, legate de statutul social sau venite dinspre sefi sau autoritati. Din 31, pentru trei saptamani te bucuri de aprecierea in colectivitate si pot creste castigurile din afaceri.

Profita de aceasta luna ca sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii, si sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.