Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac martie 2017

Rac martie 2017

Atentie la casa, parinti, familie, cariera, cuplu si parteneriate

 

Pana pe 3 incearca sa eviti schimbarile bruste pe plan profesional, ca sa nu provoci un dezechilibru si pe plan personal. Gaseste o cale de mijloc sa impaci cariera cu familia.

Incepand cu 4, reevalueaza-ti relatiile profesionale si sociale, veniturile provenite din cariera si felul in care esti vazut in societate. Castigurile din activitati profesionale pot scadea.

Pe 5 martie te evidentiezi in cariera cu efecte favorabile si asupra serviciului. De pe 10 incepi sa petreci mai mult timp cu prietenii. Intre 11 si 20 ai grija la examene, studii si calatorii.

Din 13 devii mai interesat de cariera si aspiratiile profesionale, iar din 20 chiar te implici in activitati sociale. Organizeaza-te, analizeaza si initiaza noi actiuni de crestere sociala.

De pe 22 pana pe 26 incearca sa te concentrezi pe statutul social, ca sa eviti discutii si momente neplacute in cuplu si in familie. Pe 30 ai grija la tensiuni in casa, cu cei cu care intri in contact, cu partenerul, familia si parintii. Atentie la incidente legate de locuinta.

Din 31 martie devii interesat mai mult de idealuri si sperante, planuri de viitor si prietenii.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social. Fa-ti planuri pe termen lung in ceea ce priveste locul de munca!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.