Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac mai 2019

Rac mai 2019

HOROSCOP RAC MAI 2019

Tendinte generale: Pana pe 21 iunie te preocupa destul de mult lucrurile legate de imbunatatirea psihicului, activitati si relatii ascunse, subiecte secrete, spiritualitate, eliminarea sacrificiilor, obiceiurilor si persoanelor nocive. Pana pe 16 inca mai participi activ prin tot felul de initiative, iar din 21, o luna te implici direct si constant in aceste chestiuni. Tot de atunci, pentru doua saptamani aici te indrepti si din punct de vedere mental, al informatiilor, intereselor si discutiilor. Zile favorabile pentru vesti bune, intalniri si demersuri, sunt pe 1 si 14, insa 6 si 21 sunt cu dus si intors. In jur de 30, 31 pot exista schimbari de conceptii, confuzii, omiteri sau controverse.

Din 16 iti revin oarecum puterea fizica si vitalitatea, iar o luna si jumatate esti dinamic, indraznet, plin de curaj, iti indrepti eforturile, energia, spiritul de lupta si actiune catre imbunatatirea vietii tale in general. In jur de 22 ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: ceea ce priveste obtinerea popularitatii, colectivitate, cercul de cunostinte, organizatii, corporatii, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. Desi te implici concret si efectiv in aceste privinte pana pe 21, din punct de vedere al preocuparilor, intereselor, gandirii si demersurilor esti avantajat intre 6 si 21, iar din perspectiva relatiilor si finantelor poti obtine beneficii si castiguri intre 15 mai si 9 iunie. Luna Noua de pe 5 iti poate aduce un nou inceput, iar pe 8 si 18 poti avea parte de surprize placute. Pe 9, 16 si 30 te poti baza pe intuitie, iar pe 11, 14, 17, 18 si 31 pe simtul practic, analiza si putere de convingere. Este posibil sa imbunatatesti relatia cu grupurile datorita unor activitati educative sau intelectuale, sa castigi popularitate din activitati la distanta, calatorii, strainatate sau internet, sa inchei contracte, colaborari sau parteneriate de afaceri la scara larga.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renume, faima si reputatie.

Din punct de vedere mental, in primele 6 zile inca mai esti preocupat si interesat de aceste chestiuni si ai o perioada aglomerata cu intalniri, discutii, vesti si demersuri, in care pot exista atat reusite, cat si limitari.

Din punct de vedere al dorintelor, lucrurilor care te atrag, relatiilor si finantelor legate de aceste lucruri, inca mai poti obtine avantaje pana pe 15. Pe 7 poate exista un blocaj, pe 9 poti avea parte de noroc, castig si ocazia unei schimbari, iar pe 14 poti obtine ce iti doresti si ti se potriveste.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste relatiile personale si directe, contracte, asocieri, casnicie, colaborari, aplanarea conflictelor, procese si lucrul cu publicul, mai ales in jur de 20. La Luna Plina din 19 ai grija la jocuri de noroc, cheltuieli pe distractii, tensiuni in iubire si cu copiii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.