Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac mai 2018

Rac mai 2018

HOROSCOP RAC MAI 2018

Atentie la tensiuni in cuplu, cu persoana iubita, prietenii, colaboratorii, sefii si autoritatile

Incepand de acum, in urmatoarele doua luni si in special pe 25, ai inspiratie si imaginatie artistica, creatiile tale sunt eterice, vizionare si pline de spirit, te poti afirma, ti se pot recunoaste meritele si poti avea succes in dragoste, in relatia cu strainatatea si in privinta copiilor. Totusi, pe 6, 9 si 23 atentie la prea mult idealism, iluzii si spirit nepractic. Pe 7 si 12 ai grija la blocaje profesionale si tensiuni cu partenerul, asociatii, sefii sau autoritatile. Pe 8 incearca sa eviti relatiile sau actiunile secrete si ascunse. In 12, 18 si 25 deciziile de schimbare drastica pe plan relational, al cooperarii si convietuirii, iti pot aduce noi prieteni, contracte sau parteneri de lunga durata.

De pe 13, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult idealurile, viitorul, afacerile, prietenii, actiunile sociale si colective. Din 16, cateva luni iti indrepti eforturile catre obtinerea de resurse externe, relatiile intime, regenerarea afectiva si financiara, dar atentie la rabufniri si crize pasionale.

Din 15, pana in noiembrie poti da dovada de un spirit rebel in relatia cu prietenii si poti avea parte de surprize ce tin de colectivitate, popularitate sau organizatii. Aceste 6 luni iti pot dezvalui cum vor fi urmatorii sapte ani incepand de anul viitor, din perspectiva proiectelor la scara larga, a idealurilor, gruparilor si activitatilor sociale. In acelasi timp poti elimina atitudinea imprevizibila si dorinta de inovatie pe plan social si profesional, pe care le-ai avut timp de sapte ani.

Intre 13 si 16 ai grija la impulsivitate, incidente ciudate, pierderi, blocaje in afaceri, crize afective, conflicte, tensiuni si tendinte agresive in societate, cu superiorii, prietenii sau partenerul.

Din 19 revii la sentimente mai bune si trei saptamani poti castiga din intalniri, simpla aparitie si farmecul propriu. Tot pe 19 poti avea surprize legate de intalniri cu prietenii, asociatii, afaceri, proiecte si actiuni colective. Incepand cu 21, pentru o luna ai tendinta sa fii mai retras si meditativ, asa ca evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce obiceiuri proaste poti renunta. Pe 24 iti sunt favorizate actiunile de redresare afectiva si financiara, depasirea crizelor, obtinerea de noi resurse si relatiile intime, confidentiale. Pe 26 ai grija la temperament si tensiuni cu partenerul sau colaboratorii. Din 30, pentru doua saptamani ai o perioada de introspectie si analiza a ultimului an.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social, sa iti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce obiceiuri ar trebui sa renunti de acum inainte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.