Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac mai 2017

Rac mai 2017

HOROSCOP RAC MAI 2017

Atentie la autoritati, secrete, drumuri lungi, tensiuni in cuplu si familie

 

Incepand de pe 3, redevii preocupat de statutul tau social, cariera, imaginea publica si directia profesionala. Pana la mijlocul lunii incearca sa faci planuri pe termen lung.

Pe 9 anumite schimbari de atitudine in parteneriate si fata de cei cu care intri in contact iti pot deschide o noua cale benefica afacerilor si popularitatii. Pe 11 incearca sa iei decizii pe termen lung cu privire la serviciu, sanatate si aspiratiile sociale. Pe 12 ai sansa de a constientiza sacrificiile necesare obtinerii linistii sufletesti si de a gasi in tine motivatii si puterea de a merge inainte.

De pe 16 incepand, te concentrezi mai mult pe activitatile umanitare si colective, prieteni, afaceri si planuri de viitor. Din 20, ai timp o luna sa-ti faci o analiza personala si sa incepi sa elimini din obiceiurile ce nu-ti mai folosesc pe viitor. Pe 31 ai sansa de a initia un nou parteneriat.

Pe 10 incearca sa ramai calm in fata sefilor, ai grija la impulsivitate in societate, intre prieteni, in relatia de dragoste sau cu copiii. Pe 11 atentie la dezvaluiri de secrete, confuzii legate de calatorii, lege si moralitate. Pe 19 ai grija la neintelegeri in familie, dar si pe plan profesional, iar pe 25 sunt posibile tensiuni in relatia de cuplu. Pe 29 ai grija la frustrari, serviciu si sanatate.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, si sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe. Renunta la ceea ce te trage inapoi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.