Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac iunie 2019

Rac iunie 2019

Tendinte generale: Din 4 iunie pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la viata ta proprie, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitatea, felul in care te exprimi, comportament, infatisare si felul in care esti vazut de ceilalti, dar si in iulie si august vei avea sansa sa revizuiesti anumite mentalitati si atitudini dintre ele. Acestea sunt si lucrurile in care te implici in mod direct din 21, pentru o luna. Pe 7 si pe 27 poti avea parte de vesti, informatii, intalniri sau situatii neobisnuite, zilele de 14 si 16 iti pot aduce o schimbare, iar intre 18 si 20 situatiile pot necesita calm si adaptare.

Pana spre sfarsitul lui august iti indrepti interesele atat spre viata personala, cat si spre bani si siguranta materiala. Din 27 pana in 19 iulie, intr-o prima faza, incep sa te preocupe resursele, valoarea ta, posesiunile si talentele tale, veniturile, economia, investitiile, confortul si nivelul de trai.

Incepand cu 21, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti principiile, moralitatea, judecata, educatia, dorinta de progres personal si viziunea despre viitor.

Poti avea succes din: perspectiva financiara si relationala, in ceea ce priveste colectivitatea, cercul de cunostinte, organizatii, asociatii, corporatii, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. Pana pe 9 inca mai ai parte de reusite in aceste privinte. E posibil sa imbunatatesti relatia cu grupurile, sa castigi popularitate, sa inchei contracte, colaborari, parteneriate de durata sau afaceri la scara larga.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de psihic, spiritualitate, activitati si relatii confidentiale, subiecte oculte, cercetari secrete, persoane ascunse, renuntarea la sacrificii, dependente sau legaturi nocive.

Pana pe 21 acestea sunt lucrurile in care te implici, iar Luna Noua din 3 iti este favorabila noilor inceputuri. Zilele de 9 si 10 pot fi cu dus si intors, deoarece poti fi impresionabil, intuitiv si idealist, predispus la anumite confuzii, scandaluri sau conflicte.

Din perspectiva financiara, dar si relationala, de pe 9, pana pe 3 iulie poti avea succes in chestiuni ce tin de activitati, proiecte si relatii ascunse, subiecte secrete, castiguri din cercetari oculte, spiritualitate, intrajutorare sau credinta. Pe 23 si 24 anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale si tentante, insa ai grija la excese, supraevaluari sau inselatorii.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste relatiile personale si directe, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, colaborari, parteneriate, aplanarea conflictelor, procese si lucrul cu publicul, mai ales in jur de 23. Incearca sa echilibrezi dorintele tale si viata personala, cu ceilalti, cooperarea si conlucrarea. La Luna Plina din 17 ai grija la sanatate, epuizare fizica si tensiuni la serviciu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.