Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac iunie 2018

Rac iunie 2018

HOROSCOP RAC IUNIE 2018

Atentie la secrete, cheltuieli, calatorii la distanta, persoana iubita, copii sau prieteni

 

Prima zi a lunii iti este favorabila pentru imbunatatirea starii psihice si afective, descoperirea unor noi resurse si eliminarea unor stari sau tendinte negative. Tot pe 1, dar si pe 19, poti avea un succes legat de intalniri si actiuni sociale, iubire, copii, viata ta si evolutia proprie. Pe 2 si 21 iti sunt favorizate examenele, relatia cu strainatatea, chestiunile legale si calatoriile la distanta. Ziua de 6 este favorabila eliminarii dependentelor si obiceiurilor nesanatoase, insa pe 6 si 7 ai grija la legaturi, informatii sau actiuni ascunse si secrete, mai putin morale sau legale. Tot pe 6, dar si pe 16, 23 si 27 atentie la temperament, incidente, conflicte si tensiuni in relatiile personale, in cuplu sau cu asociatii.

Din 12 iti revin optimismul si gandirea pozitiva, si pentru doua saptamani iti sunt favorizate intrevederile de orice fel. Pe 13 si 23 poti avea parte de intalniri tip surpriza din partea prietenilor, cunostintelor sau unor organizatii. Din 14, aproape o luna iti sunt favorizate investitiile si poti avea si venituri, dar si cheltuieli mai mari decat de obicei, in special pentru confortul personal. Atentie insa pe 15 si 30, la situatii neprevazute si tensionate ce tin de afaceri sau proiecte de anvergura.

De pe 19, cinci luni iti revizuiesti principiile, moralitatea, educatia, dar iti poti clarifica si visele, clarviziunea si sentimentele ciudate pe care le ai. Incepand cu 21 iti revin optimismul si stralucirea, si o luna ai calea deschisa pentru a te reinventa si pentru a initia actiuni personale.

Tot pe 21 ai grija la finante, sursele externe de venituri si legaturile sufletesti, iar pe 25 la speculatii, cheltuieli pe distractii si tensiuni in relatia romantica. De pe 26, doua luni iti revizuiesti felul in care actionezi si capacitatea de a obtine ceea ce doresti referitor la regenerarea afectiva si financiara, legaturile intime si obtinerea unor resurse suplimentare. Din 29, pana la inceputul lunii septembrie te preocupa mai mult finantele, investitiile, economia, posesiunile si confortul personal.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce ar trebui sa renunti de acum inainte, dar si sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.