Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac iunie 2017

Rac iunie 2017

HOROSCOP RAC IUNIE 2017

Atentie la secrete, serviciu, sanatate, calatorii la distanta, tensiuni in familie si in cuplu

 

Pe 1 poti obtine beneficii din cariera si serviciu, iar pe 3 poti avea parte de o surpriza pe plan profesional sau social. Tot pe 3 sunt necesare sacrificii pentru a putea imbunatati atmosfera din familie si camin, dar mai bine amana deciziile pana pe 13. Din 4 iti revine vitalitatea si energia, insa incearca sa nu fii agresiv. Pe 4 si pe 14 atentie la lucruri ilegale sau imorale, si la drumuri lungi. Din 6 devii mai sociabil si popular, iar castigurile din afaceri iti sunt favorizate. Din 7 in 21 ai o perioada de introspectie si autoanaliza. Pe 9 poti relua actiunile de imbunatatire a locuintei.

Pe 15 si pe 18 ai grija la sanatate si nu te epuiza muncind. Incepand din 16, in urmatoarele cinci luni iti revizuiesti principiile, moralitatea, umanitatea, dar iti poti clarifica si visele, clarviziunea si sentimentele ciudate pe care le ai.

Dupa 21 iti revine definitiv optimismul si entuziasmul, lucru care iti da suficienta energie cat sa muti muntii din loc. Profita de farmecul personal. Pe 24 poti incheia un parteneriat de afaceri. Intre 25 si 28 esti atras de idealuri marete si de libertatea spirituala, de aventura si calatorii, insa acest lucru iti poate aduce tensiuni in familie. Pe 30 sunt posibile discutii neplacute in cuplu.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung. Ai incredere in tine si reinventeaza-te!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.