Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac iulie 2019

Rac iulie 2019

HOROSCOP RAC IULIE 2019

Tendinte generale: In luna iulie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre viata personala, si bani, resurse si siguranta materiala.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de viata ta proprie, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, felul in care te exprimi, comportament, infatisare si felul in care esti vazut de ceilalti. Tot aici, intre 3 si 28 ai o perioada favorabila din punct de vedere al dorintelor, relatiilor si finantelor. Eclipsa de Soare din 2 iulie te ajuta sa intelegi mai bine ce simti si ce ai avea nevoie cu adevarat in aceste privinte. Poti face planuri pe care sa le pui in practica in august, deoarece de pe 19 pana la sfarsitul lunii ai o perioada de revizuit interese, mentalitati si atitudini.

Incepand din 2 ai liber sa preiei initiative in ceea ce priveste resursele, valoarea ta, posesiunile si talentele tale, veniturile, economia, investitiile, achizitiile, confortul si nivelul de trai, desi te implici concret abia din 23, pentru o luna. Actiunile directe iti pot aduce beneficii in ultima parte a lunii si in special in jur de 25, mai ales ca din 28 ai posibilitatea sa obtii ce te atrage si iti doresti pe plan financiar, pentru vreo trei saptamani. Tot aici iti sta si mintea pana pe 19, insa intre 8 si 19 mai mult reconsideri preocupari, planuri si idei. Zilele de 8, 9 si 11 pot fi dificile si agitate, asa ca stapaneste-ti impulsivitatea si fa uz de calm si rabdare, ca si in ziua de 30, cand pot exista situatii imprevizibile.

Poti avea succes in: principal in chestiuni legate de viata ta si cum ti-ai dori sa traiesti. Intre 9 si 14 ai ocazia sa primesti noi oportunitati si sa iti pui visele in practica. Zile favorabile relational si financiar sunt 8 si 18, cand poti avea parte de evenimente placute, iesite din comun, insa pe 17, 21 si 25 pot exista anumite restrictii sau neintelegeri. Pe 19 si 21 ai grija la accidente si conflicte.

Concentreaza-te si atentie la: relatiile personale si directe, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, colaborari, parteneriate, aplanarea conflictelor, procese si lucrul cu publicul. Eclipsa de Luna din 17 poate aduce evenimente importante care sa sublinieze necesitatea unor schimbari profunde in aceste privinte. In aceasta luna incearca sa echilibrezi dorintele tale si viata personala, cu ceilalti, cooperarea si conlucrarea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.