Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac iulie 2018

Rac iulie 2018

HOROSCOP RAC IULIE 2018

Atentie la temperament, incidente, cheltuieli, tensiuni in dragoste, cuplu, cu copiii sau prietenii

 

Pe 5 poti avea un succes legat de viata ta si evolutia proprie, intalniri si actiuni sociale, copii, relatii sentimentale, proiecte artistice si creativitate, iar pe 8 iti sunt favorizate examenele, educatia, relatia cu strainatatea, recunoasterea meritelor, chestiuni legale si calatorii. Din 12, pentru doua luni si in special in jur de 19 august, toate aceste lucruri iti pot aduce castiguri, crestere si evolutie.

Tot pe 5, dar si pe 27, sunt posibile cheltuieli, blocaje financiare, reactii impulsive, crize de gelozie, tensiuni si conflicte in intimitate, iar pe 12 dificultati cu partenerul, colaboratorii, in relatiile personale si cu cei cu care intri in contact direct. Ziua de 9 iti poate aduce noi informatii si puncte de vedere legate de investitii, venituri, cheltuieli pe confort, obiecte de lux, petreceri sau distractii.

De pe 7, trei luni ai ocazia sa faci schimbari majore pe plan relational si al colaborarii, din punct de vedere al prieteniei, parteneriatelor, organizatiilor, planurilor de viitor sau afaceri. Din 10, o luna esti mai sociabil, ai un stil de comunicare artistic si poti castiga din comunicare, transport sau comert. Pe 12 chiar poti avea intalniri si surprize placute ce tin de rude si cei apropiati, popularitate sau castiguri din tranzactii la scara larga. Pe 14 poti lua decizii favorabile ce tin de relatiile personale, asocieri si contracte. Pe 22 poti imbunatati relatia de dragoste si castiga din proiecte artistice sau de comunicare. Pe 24 poti descoperi anumite adevaruri legate de relatia cu rudele, cei din anturaj sau aflati la distanta. Pe 28 iti sunt favorizate relatia de cuplu, colaborarile, contractele si procesele.

In jur de 18 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de intimitate, regenerarea afectiva si financiara, mosteniri, partaje, imprumuturi sau alte resurse financiare externe. Din 22, pana la mijlocul lui august, in special pe 25 iulie si 2 august, ai grija la rabufniri emotionale, incidente din neatentie, blocaje financiare, tensiuni in relatia intima, cu prietenii sau in colectivitate.

Incepand cu 23, pentru o luna te implici direct in gestionarea finantelor, cresterea nivelului de trai si acumularea materiala. Din 26 insa, pentru vreo trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, interesele, atitudinea, felul in care gandesti si actionezi in aceste privinte.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung, dar si pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.