Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac iulie 2017

Rac iulie 2017

HOROSCOP RAC IULIE 2017

Atentie la incidente, impulsivitate, cheltuieli, statut social, tensiuni in casa, cu familia si partenerul

 

Pe 2 si 10 atentie la impulsivitate, tensiuni in cuplu, cu partenerul si colaboratorii. Pe 5 ai grija la conflicte cu sefii si autoritatile. Incepand din 5 toata luna esti mai sensibil, interiorizat si plin de compasiune. Ziua de 6 este buna pentru examene, calatorii si adoptarea unor principii inalte, insa ai grija la discutii in familie. De pe 6 devii preocupat de investitii, venituri, finante si confort.

Incepand din 15 pana la sfarsit de august atentie la tensiuni si blocaje in familie, cu parintii sau partenerul, despartiri si finalizari de relatii si parteneriate. Din 17 pana pe 5 august ai grija la incidente. Poti fi agresiv cu toata lumea si impulsiv referitor la bani si confortul propriu. Tot pe 17 atentie la secrete, relatii ascunse sau imorale. Pe 18 fii mai calm si ai grija la imaginea ta publica, si tot pe 18 esti inclinat spre sacrificii si renuntari pentru linistea familiei tale. Pe 19 poti primi o noua oferta de munca. Din 20 esti mai activ in relatia cu banii, in investitii dar si in cheltuirea lor.

Pe 21 atentie din nou la conflicte cu autoritatile si imaginea ta publica. Din 22, pentru o luna te implici in obtinerea de venituri si cresterea nivelului de trai. Pe 24 atentie la sanatate, serviciu, secrete, relatii sau venituri imorale sau ilegale. Tot atunci ai sansa sa faci o schimbare de cariera sau statut social ce iti poate modifica sursa veniturilor. Din 26 devii mai agitat, comunicativ si sociabil. Pe 27 evita cheltuielile impulsive. Din 31 iti revine optimismul si farmecul personal.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum. Echilibreaza-ti veniturile si cheltuielile!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.